Vilana počitniška hiša

  Puconci    

Preveri razpoložljivost

Opis namestitve

Vilana stoji na vrhu manjšega hriba na Goričkem. S terase se odpira čudovit pogled na celotno Prekmurje in še dlje. Tukaj lahko preživite miren vikend ali pa aktivne počitnice. Kilometri kolesarskih stez, pešpoti vas vodijo od ene turistične znamenitosti do druge. Bazena pri nas ne boste našli saj jih je v mnoštvu sosednjih term ogromno. Čaka pa vas JAKUZZI da se zvečer po čudovito preživetem dnevu v naši ravnici ali Goričkem ogrejete.

Hiša je polno opremljena za dve družini z enim otrokom saj ima 6 (7) ležišč. V pritličju je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim delom ter izhodom na razgledno teraso, kjer lahko tudi obedujete. Do spalnic pridete po širokih hrastovih stopnicah. Glavna spalnica v nadstropju ima veliko zakonsko posteljo in eno enojno posteljo. Druga spalnica pa raztegljiv kavč, kje lahko prespita dve osebi in pa enojno posteljo, kjer lahko prespi ena odrasla oseba ali pa dva otroka če je potrebno.

Zunaj pa na vas čakajo tri terase in prostor za piknik. ki je v zavetrnem severnem delu hiše. Na stranski deloma pokriti terasi je nameščen tudi JAKUZZI. Z glavne razgledne terase pa si boste oko lahko odpočili na čudovitem razgledu od Lendavskih goric do Pohorja. V primeru vetrovnega vremena pa je tukaj še zavetrna terasa odprta edino za južne tople vetrove. Dobrodošli.


Ponujamo

   Parkirišče

   Brezplačno parkirišče

   Brezplačen Wi-Fi

   Blizu mesto

   Balkon

   Klimatska naprava

   Satelitska TV

   Dvoposteljna soba

   Družinska soba

   Otroci dovoljeni

   Prepovedano kajenje v vseh prostorih


Higienski ukrepi

   Dela samo zdravo osebje.

   Uporabljajo predpisano zaščitno opremo.

   Prostor se redno in pogosto zračijo.

   Čiščenje in razkuževanje stopnišča, ograj, ročajev, kljuk …).


Turistična taksa: 1.60 EUR


Podobne namestitve